Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ






ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 3
ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι ο Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου πήρε μία σημαντική νίκη με 3-1 επί της Φλόγας Ανάληψης και της αποσπάστηκε με 4 βαθμούς διαφορά. Οι Πράσινοι προηγήθηκαν στο 36΄με τον Καραθεοδώρου τον Κώστα ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Μπαχλή σε σουτ του Ανδραγάθη και με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να αγωνίζονται σε πολύ γρήγορο τέμπο με την Φλόγα λλά και τον Μακεδονικό να χάνουν αρκετές ευκκαιρίες. Στο 4ο λεπτό της επανάληψης ο Αλεξανίδης έκανε μία εκπληκτική ενέργεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Διαμαντή γράφοντας έτσι το 1-1.Στο 63’ ο Φραγκούδης Άγγελος έκανε μία από τις γνωστές του ντρίπλες και κέρδισε το φάουλ σε πολύ καλό σημείο. Ο Πάντσεφ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα του. Το 3-1 για τον Μακεδονικό το πέτυχε ο Παπαιωάννου ο Κώστας στο 68’ μετά από όμορφο κοντρόλ και σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Για τον Μακεδονικό πολύ καλή παρουσία είχαν οι Ανδραγάθης (δεν έχασε μονομαχία) Πάντσεφ, Καραθεοδώρου Κώστας Γιαμαλής και ο Φραγκούδης ο Άγγελος που στο 42΄δημιούργησε μία φάση για highlight περνώντας όλη την αντίπαλη άμυνα. Στον αντίποδα για την Φλόγα πολύ καλός ήταν ο Φραντζούλης, ο Δέλκος , ο Αλεξανίδης, ο Τέρτσης και ο Μανιώτας.

Ο Πολυτιμότερος: Ο Ανδραγάθης εκτός από το ότι αμυντικά ήταν άψογος και κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους για την εστία του Διαμανή κατάφερε να απειλήσει κιόλας και χάρη στο σουτ του στο 35’ να αναγκάσει τον Μπαχλή να στρώσει την μπάλα στον Καραθεοδώρου ο οποίος άνοιξε το σκορ.


Κόκκινες: Νέντσε 89'
Σκόρερ: Καραθεοδώρου Κ. 36', Αλεξανίδης 50' Πάντσεβ 63', Παπαιωάννου Κ. 68'
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Διαμαντής Αλ., Παπαιωάννου Ν., Ναλμπάντοβ, ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΣ, ΠΑΝΤΣΕΒ, Φραγκούδης Α. (83' Πιπερίδης), ΜΩΥΣΙΔΗΣ Ν.(89' Φραγκούδης Ι.), ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Κ. (62' Παπαιωάννου Κ.), Παναγιωτίδης, ΓΙΑΜΑΛΗΣ Ι., Καραθεοδώρου Χ.

ΦΛΟΓΑ: Μπαχλής, ΔΕΛΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΙΔΗΣ, ΦΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ, Τσουτάνης (74' Νέντσε), Ζιώζας, ΤΕΡΤΣΗΣ, Βάκο, Μούτσιος (73' Πρίφτης), ΜΑΝΙΩΤΑΣ, Συρμάς (46' Λαπουρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: